lördag 15 augusti 2009

Svininfluensan och medias pandemihets

I april 2009 förekom den så kallade ”svininfluensan” i Mexico. Nu, ett halvår senare, hetsar media för fullt, och har gjort det i ett par månader nu, om att detta kommer sprida sig till massvis av människor, trots att sjukdomsvågen med all sannolikhet tog slut redan efter kanske ett par veckor och begränsade sig i stort bara till Mexico. Utanför Mexico har bara några enstaka fall förekommit. Det är helt enkelt inte på långa vägar sannolikt att detta skulle bli någon världsomfattande katastrof. Det räcker med att dra sig till minnes historien om fågelinfluensan för några år sedan.

Under fågelinfluensan hetsade media och försökte sprida panik genom att hävda att halva jordens mänskliga befolkning skulle dö bort osv. I själva verket dog kanske bara några dussintal personer jorden över, mestadels koncentrerat till Östasien. Efter detta borde rimligtvis världens befolkning ha lärt sig att tolka medias signaler. När media slår på stora larmsignaler så kommer det kanske vara något som drabbar en tusendels promille av befolkningen och att i stort sett hela världens befolkning kommer stå helt intakta från deras påstådda ”pandemier”. Media har inget förtroendekapital kvar så som de hetsar och försöker skrämma upp människor. Man kan fråga sig vad som är deras syfte. Måhända kanske de är i maskopi med läkemedelsbolagen för att försöka öka deras försäljning, försäljning av läkemedel och ”vaccin” som är helt onödiga, då ändå ingenting kommer inträffa.

USA går i första ledet vad gäller att försöka skrämma upp sin egen befolkning. Det kan vi framförallt se i Michael Moores dokumentärfilm Bowling for Columbine från 2002. Där framstår det att många amerikaner lider av någon form av paranoia, vilket med all sannolikhet är skapat av media. Media skrämmer upp folk och i USA i så pass hög omfattning och med så pass ”framgångsrikt” resultat att halva befolkningen har blivit paranoida. Vissa verkar i stort sett tro att faror lurar bakom varje gathörn och försäljning av larm och vapen är mycket hög i USA. Det är förstås också detta som är anledningen till att det dör så många av skottskador i USA varje år jämfört med i alla andra världens länder.

I samband med kraschen som media påstod skulle inträffa på grund av millennieskiftet lurades amerikanerna ut att köpa en massa nödprodukter och enorma mängder proviant och bygga skyddsbunkrar på sina tomter m.m. Detta pekar tydligt på att media faktiskt går ärenden åt industrier av olika slag, vare sig de tillverkar vaccin eller batterier eller vad nu än media försöker få folk att köpa genom att skrämma upp dem. Det är därför de agerar på detta vis. Därför är de nödvändigt att avslöja deras lögner och mest akut just nu: stoppa den pågående pandemihetsen, för någon pandemi kommer aldrig att komma. Det vore vansinne att tro på något sådant. Den enda ”pandemi” som kommer att drabba oss är den skapad av media, ingen annan.

Inga kommentarer: