tisdag 23 november 2010

Förbjud musik som uppmanar till brott

Det har tidigare skrivits en del här om kamp mot drogliberalism, en kamp som givetvis kan föras på flera olika plan och anta många olika former. En del i kampen är naturligtvis att bedriva opinionsarbete för att det ska komma till stånd lagändringar och införas strängare bestämmelser för att på så vis fälla krokben på den drogliberala lobbyns verksamhet. Det är nämligen så att den drogliberala lobbyn, precis som naziströrelsen under 1990-talet, som sitt kanske absolut främsta verktyg använder sig av musik. Det vimlar av drogliberal musik och artister som i sina texter gör narkotikavänliga referenser. Det rimliga vore att börja döma ut straff för de ”artister” som ägnar sig åt denna typ av brottsuppmaningar.

Inte bara uppmaningar att folk ska använda droger och i övrigt drogliberala budskap bör bli straffbara, utan uppmaningar till brott överhuvudtaget. Givetvis ska inte politisk revolutionär kamp (som förvisso enligt dagens lagböcker ibland kan betraktas som ”brottslig”) omfattas av detta, utan så kallad ”vanlig” brottslighet, den som har en tarvlig opolitisk (ickesocialistisk) karaktär. Naturligtvis måste en skillnad göras mellan ”brott” i syfte att föra samhället närmare det socialistiska slutmålet och brottslighet av den typen de olika kriminella gängen sysslar med, enbart för att skaffa sig själva pengar eller i vissa fall till och med helt utan syfte överhuvudtaget.

Från USA stammar den så kallade ”gangsterrappen”, vilken har spridit sig över i stort sett hela jorden, får åtminstone antas, och den verkar inte ha så mycket annat syfte än att fungera som ett verktyg för den drogliberala lobbyn eller att glorifiera olika former av kriminella gäng och i övrigt opassande verksamhet, vilket, istället för att glorifieras, istället bör rendera straff och krav på botgöring från förövarnas sida. De personer som skadar samhället genom att sälja sin ”musik” till den drogliberala lobbyn och låta den använda dem som någon slags anslagstavla för sina vidriga ståndpunkter bör naturligtvis få sona sina brott, för det är just ett brott som den här typen av musik bör betraktas som. ”Artister” av detta slag bör få utföra samhällstjänst och på så vis försöka reparera de skador de har ställt till med. Genom att tjäna samhället genom positiva gärningar och betala böter så sonar de sina synder. Målsättningen i det långa loppet är givetvis att drogliberala budskap ska försvinna helt och fullt från samhället och återfallsförbrytarna, de oförbätterliga drogliberalerna, måste naturligtvis dömas till fängelsestraff och politisk omskolning, om inte något annat tycks ge effekt.

Inga kommentarer: