måndag 14 april 2008

Träning, kost och hälsa för en sann revolutionär

Det ligger i intresset hos arbetarklassen att hålla folkhälsan i ett högt skick. Kapitalet försöker profitera på vår ohälsa, pracka på oss skräpmat och annat och långsamt ta död på oss genom detta. Då är det vår plikt att slå tillbaka och slita bort benen på skräpmatskulturen och amerikaniseringen av vårt samhälle. Den amerikanska arbetarklassen har framgångsrikt försatts i ohälsa av sin härskande klass. Vi måste kämpa för att vi i Sverige inte ska hamna i exakt samma sits som våra klasskamrater där borta, även om vi mer och mer går mot en sådan utveckling.

För att kunna kämpa för de politiska intressen som vår samhällsklass har, så är det viktigt att vi håller oss i så pass gott fysiskt skick som möjligt. Det är när man är i fysiskt vältränat skick som man har mest ork att bedriva klasskamp och kämpa för våra politiska intressen, Kapitalet har däremot andra intressen. De vill genom skräpmat, alkohol, narkotika och annat göra oss kampodugliga. De vill förstöra oss som människor, förstöra oss som kämpar och slå undan benen för våra möjligheter till kamp. Om vi förpassas till ohälsa och alkoholmissbruk så är vi helt oförmögna att kämpa. Detta är vad kapitalet vill.

Trots att kapitalet gör allt som står i deras makt för att göra oss till överviktiga vrak som hela tiden strävar efter att stilla något slags inbillat behov av fett och socker så kan vi kämpa emot. Detta är också vad vi måste göra. Det är nästintill vår plikt som klasskämpar och tillhörande samhällets arbetande och producerande klass. Det är vi som måste omkullstörta det rådande samhället. Det kan ingen göra åt oss och samhällsomstörtandet kan inte ske på ”fredlig” väg (genom reformer). Revolutionen kommer bli våldsam och kräva stor fysisk ansträngning. Därför måste vi rusta oss för detta. Vi måste hålla oss i fysiskt topptrim för att kunna uthärda de fysiska ansträngningar som den revolutionära kampen kräver.

För att hålla sig i ett fysiskt vältrimmat skick krävs att man håller en bra kost och att man har en sund och frisk inställning till fysisk träning och motion. För att kunna identifiera vad som är en vettig och hälsosam kost måste vi se tillbaka till den gamla världen. Vi måste vända oss till klassisk husmanskost. Detta är vad som kan föra vår klass framåt. Vi måste äta den föda som vår samhällsklass konsumerade innan kapitalet introducerade skräpmatskulturen och amerikaniseringen lanserades här i Sverige i hastigt ökande takt.

En människokropp mår även allra bäst när den får utfärda vad den är skapad för: fysisk aktivitet. När kroppen mår bra, när den får arbeta fysiskt, har den också allra mest ork till revolutionär och klasskampsinriktad verksamhet. Detta ligger helt i enlighet med våra samhälleliga intressen, så därför gynnar det vår kamp om fler människor tog sig tid att träna och verkligen engagerade sig i att göra just detta. Detta ger oss också en meningsfull fritid, detta leder till att vi kan ägna oss åt sådant som bygger upp oss som människor, istället för det som bryter ned oss. Idag går många människors fritid tyvärr åt till den nedbrytande verksamheten, människor dricker alkohol och tar droger hellre än att träna osv. Detta är ett stort hot mot vår kamp. Låt oss bygga upp vår klass och stoppa nedbrytningen av den!

Inga kommentarer: